eS eM eS mu*


Orang jaman sekarang tidak ada yang tidak keranjingan ES EM ES ato Short Message Service, sehari bisa warna-warni sms itu. Simak yang masuk di haPe ku .Ya seperti ini sobat sobat ku berpolah kata...


sms curhat sebel:
"nduude .. aku uda bener2 metu.. rasane koyo mari ngising, dikonkon SDM ku aku emoh gendheng a .. ak warah aku sek akeh urusan wakkakakak.."
[sobat satu ini lagi curht mo pamitan resign dari kantor na ]
------------------------------------------------------------------%^&&*%^$%



sms yg gak munkin aku balas, hi omith, lg dimana n ngapain? dah pulang belon?
[sms ga jelas ga da namanya pula no nya ini +62852 92559 805, wes bah no tak publish]

----------------------------------------------------------%^&%$##@



sms untuk anak BO [butuh bimbingan orang tua asuh] :
"sariawan, laper n blum makan, drop dan gigiku sakit:(
nasib mahasiswa tingkat akhir........

lalu sms lagi

"hua hua, alhamdulillah monitorng & evaluasi proyek barusan kelar,tinggal buat laporan akhir tp duitnya dah abis :-("

pagi pagi buta sms lagi,
"sopo yo sing nggowo kunci brompitku, koq kunciku iso gag enek :-(" mendadak sms lagi, "wis ketemu :-)"

[ga tau ni anak semenjak puna no cdma baru jadi keranjingan sms dan miskol]
-------------------------------------------------------------*&^&^%$#^&


sms curhat perasaan : "perasaan ku yo buh ga karuan, jan2ne ki mith buh seneng po ora, sing penting nyaman, aneh yo..soale akku wes tau loro ati bgt ro cow makane saiki ga wani gae prasaan jero2" tambahan .. "buh pacaran po ora, mbingungi, ga jelas, ga e seneng gae susah ngabot2i sirah ae, tp ono e iki je :p"

tiba tiba sms lagi...
"gur kepikiran endik metu kerjo ki meh ngopo :p
ngunu thok kok
"


yang sebelumnya tanya ke aku:
"omith, endik kok berhenti kerja kenapa?"
[aku jade tanda tanya gede ??? ada apa gerangan
sobatku yg paling bae lan endik??? benarkah gosip kabar manuk emprit tentang kepindahannya ke PAPUA *melongo*]

--------------------------------------------------------------------*&^%$#@!

Entah kenapa
om sangar jadi bahan berita heboh di kalangan per bh-ian lan perBLOG gan :p Satu sms yg masi aku simpan karna kekhasannya bertutur kata {halawh}asli aku kemekelen..nnguyu.. wakakakkaak :))
"hoe, isih turu, udad udud, cia, pup opo dolan?"

hihi.. lucu aneh kocak .. makana kadang kalo lagi bete aku suka membacanya berulang ulang untuk mengakak lagi.. hmm ada ada ajah..

tapi jangan sampe terjadi persalahan terhadap ku ya kaya anak BO,

"mba pulsaku nggo nelp koq sudo :-( ???"



32 comments:

  1. wuaaaa sms sms, nganti ga sadar wes berjam jam :P iyo ndik koen ki arep lungo ndi???

    ReplyDelete
  2. 1. sobatnyaomith.com kuwi sopo?
    2. koq yo aku digowo2, sampe endinge nganggo curhatanku

    hhihiihihihi
    *ansab sampe hari jumat*

    ReplyDelete
  3. koq yo niat banget kupipes sms ...
    hihihihihi

    ReplyDelete
  4. aku salut karo omith
    sms-ku diketik ulang :-)
    tapi akeh revisi nee :-)

    ReplyDelete
  5. holoh, sing dadi bintang sms posingane mitha, langsung koment 5 pertama *liriki lutfi*

    ReplyDelete
  6. sohibnya mitha9:28 PM

    loh ada sms curhatanku

    ReplyDelete
  7. menulis sms ini :

    "perasaan ku yo buh ga karuan, jan2ne ki mith buh seneng po ora, sing penting nyaman, aneh yo..soale akku wes tau loro ati bgt ro cow makane saiki ga wani gae prasaan jero2" tambahan .. "buh pacaran po ora, mbingungi, ga jelas, ga e seneng gae susah ngabot2i sirah ae, tp ono e iki je :p"

    mosok arek wedok ayu lan sogeh koyo sliramu, nganti ngomong "tp ono e iki je", nelongso banget ... :(

    Ayo neng BH-I meneh, akeh stok looo :)

    ReplyDelete
  8. perkara endik ke papua itu betul lho..
    soal anak BO kowe kudu ati-ati lho mit. mengko yen njaluk mimik piye? he..he..he..

    ReplyDelete
  9. ngakak baca sms paling akhir :D

    ReplyDelete
  10. sms from +6281383636345 to me

    "mas ekbal, ojo diposting yo curhatan ku nang kamar mas bah kae?"

    sms from me to +6281383636345

    "curhatan sing endi?kowe nduwe esia anyar yo?"

    sms from +6281383636345 to me

    "iyo,wingi tuku nang roxy,iku loh sing aku ngomong asline aku kroso karo gita"

    hahahahahaha
    sudah 2 orang yang posting tetang "papua, saru n endiks"

    ReplyDelete
  11. mbok aku ditukokno pulsa nduk, cek iso sms-an lho :(

    ReplyDelete
  12. minggu malem, eh senin dini hari kemaren henponku rame sms. gara2 onok kasus alonso disalip sato. juara dunia formula one dg mobil terbaik disalip nippon banzai pake customer car hahahaaaa... catetan sejarah iku!

    ReplyDelete
  13. wis gak iso komen, kecuali ngakak, hahahahahahaha....
    salud ambek mitha, sing sempet ngetik ulang sms trus di publish, njajal ngisin²i wong² sing jelas² roso isine patut diragukan onoke
    wakakakakakaka....

    nb : untung aku gak tau sms-an ambek mitha, selameeeeeeeeeeed........

    ReplyDelete
  14. sangar pol1:57 PM

    awas kowe mit..

    ReplyDelete
  15. wong papuane ngamuk......ati2 kw mith

    ReplyDelete
  16. Anonymous2:47 PM

    gag paham aku... wes aku muleh ae.. Mith... gag muleh ta... dienteni mama mu lho

    ReplyDelete
  17. es em es ku kok gak ono?

    ReplyDelete
  18. @ gita : waks, ojo lirak-lirik aku
    mengko dadi gosip
    *nyegat angkot, Kabur soko pandangan gita*

    @ iqbal : asem tenan, kapan aku nyeluk kowe mas? GR tenan,
    dasar tukang malsu metadata

    @ omith : aku ngerti, sobatnya omith kuwi yen gak gita yo mbak (?) berambut keriting wingi kae

    ReplyDelete
  19. *gitong: endik jek udud.. :)

    *lutfi : kowe pancen pelopor tenan le

    *bahtiar :
    iso nebak gag sopo sing sms ??

    *bangsari:
    wong endi ga nang di2 cm udad udud koq *cekikian* nek njaluk tinggal di kei mimik tapi dudu mimik sing tak gowo :P

    *iway:
    yo tak kancani ngguyu haueue =))

    *balibul:
    pancen kowe sumber nyulus kompor meledup koq ..tenang tenang mengko tak postingno live kanggo kowe yo
    sesuai request mu :p

    *hedi:
    sms nang hapeku gratis koq
    opo maneh tlp *gubrakssss*

    *fahmi:
    simpenen mi iku sejarah gawe pecinta F1 :p

    *em:
    la io km seneng ane tlp koyo jaman biyen.. ae nek jaman saiki iku jamane es em es..

    *anonymous:
    yo..aku jemputen di enggok2 ane jalan ya .. pasti aku pulang kemama ku heueueu :p

    *nyai:
    lah piye nyai yg sms perasaan iku kan wes tak publish.. cm ga ngelink ke blog mu *ngakak*


    *lutpi:
    asyik lutpi numpang nggosip nek GE ER karo GITA .. cuit cuit

    PERHATIAN :
    kemarin dateng ke BH-i
    [rambut kriting baju hitam] bukan EMBAK tapi EMaS alias LANANG yo.. ngawurrrrrrrr iso dikemplang aku .. doeh.. *keweden*

    ReplyDelete
  20. @luthfi: loh sing GR ki kan jlas2 kowe toh, lah aku nyapo GR karo anak BO :)) lagian kae tuduhanmu sualah besarrr

    ReplyDelete
  21. lho, koq malah aku sing diserang?
    *unsubs*

    ReplyDelete
  22. Ketik REG spasi kere, SMS yang kamu terima, langsung dari calculator saya.

    ReplyDelete
  23. seppp...komunitas bahasa dewa toh disini...
    btw no-nya emang no call center kalo makanya banyak yg ngubungin...
    >_<

    ReplyDelete
  24. sing sariawan, ake weruh! kui pasti cah IPB kae to??? hahaha...

    ReplyDelete
  25. untung smsku gak dipublish kr nduth siji iki

    /*lain kali harus hati2 kl sms mita :D

    ReplyDelete
  26. bang sms siapa ini bang? kok pesannya pake sayang-sayang.. :D

    -vi3-

    ReplyDelete
  27. ndudeeeee... smskuuuu..hwaaaa.. gak popo wes.. tapi lucu ancen. wekekekekekekek.. dassar perusahaan tak bekompeten. membuat pegawainya gak bisa be'ol 2 minggu!!

    ReplyDelete
  28. thuns5:56 AM

    hehehe... endiks ki ngopo meneh???

    ReplyDelete
  29. untung ga pernah sms-an karo sampeyan :P

    ReplyDelete
  30. yah, waktu pertama ketemuan aja aku sama menik cuman bisa cengar-cengir liat mba omith sibuk terima sms n telpon dari banyak orang... xP

    btw, Na ga tau imelnya mba omith.. apaan tuw?? maw dunkz lowongannya...

    ReplyDelete
  31. trio macan1:45 PM

    ati-ati main sms, biso meteng lho.......

    ReplyDelete

Terima kasih atas komentarnya. Mohon maaf, komentar SPAM dan mengandung link hidup, akan segera dihapus.